Alldeles för tidigt imorse vaknade jag med en läskigt huggande smärta i ryggen.

Precis under vänstra skulderbladet, bredvid ryggraden. Det gör ont om jag försöker böja mig framåt, eller tittar för långt åt sidorna. Även rakt ner parallellt med ryggraden, men främst precis där vid skulderbladet. Ibland sticker det till som en machete på mig.

Klockan är åtta nu och det har hållt i sig hela dagen. Har försökt göra lite rörelseövningar och sträcka ut lite, men ett par gånger har det stuckit till så extremt att jag blivit ledsen i ögat.. Usch. Smärta är bannemig inte kul. Och då pratar jag av erfarenhet.
Den knockade mig totalt där på morgonkvisten, så har sovit större delen av dagen. Nu har jag googlat en del på det och det verkar som nån form av låsning ihop med krampande muskler. Yeay..

Blir att försöka hitta någon massör PRONTO, och som faktiskt mjukar upp mig. Alternativt får jag härda ut skiten. För jag vågar mig inte på naprapater eller kiropraktorer eller andra typer som "knäcker". Brr! Bara ljudet av knak ger mig rysningar..

Det här blev ju ett snörpligt slut på en annars så jäkla bra träningsvecka! frown Jag som hade ett styrke- och ett löppass kvar, som jag skulle ha kört idag för att få helgen ledig till annat! Damn it. Blir det inte bättre imorn så kan jag utesluta alla planer. 
För jag fyller ju nämligen år på söndag.. Ja precis, samma dag som Hundra Dagar-utmaningen avgörs.

Nee.. ikväll blir det ofrivilligt soffhäng. Kanske med ngt gott till..

Comments (0)
OPTIONS