Små framsteg

Jul 24, 2011 @ 01:37

Den pågående helgen är enormt dyster i och med händelserna i Oslo och Höyen i fredags. Jag har som många andra läst och följt dramat på tv och sakta sjunker det in. Ännu en huvudstad som har råkat ut för tragedi.
Som grädde på det beska moset får man sedan höra att Amy Winehouse har gått bort. Visst var det överdos, vanligt förekommande i kändiskretsar, men likväl hemskt.

Mitt i allt det här (med Norge främst) känns det därför lite konstigt att komma med några egna små men, positiva, nyheter. För även om jag tänker mycket på vårt grannland i dessa dagar, finns det inte så mkt mer jag kan göra än att tända ett litet ljus och hoppas de drabbade finner stöd i sina nära och kära.

Så.. för att byta ämne..
- Jag har blivit antagen till högskolan, har bara inte hunnit skriva det här i bloggen. smiley Så nu är det många järn i elden som gäller.

- Jag mår under omständigheterna bra nu efter skadan. Det gör visserligen fortfarande ont, men inte alls lika mycket. Jag kan fortfarande inte titta neråt, men dock åt sidorna. Framförallt kan jag inte styrketräna än, så det blir därför promenad efter promenad. Men idag körde jag intervaller på löpbandet. Så det går framåt iallafall! yes

- Sist men inte minst så vet vi ju alla att övning ger färdighet. Således har undertecknad lyckats med sin första intakta omelett efter ett antal tappra försök. (Ja, ni har ju sett mina tidigare). Haha.. jag är såå nöjd.

Sådär. Nu vet ni. Jag kan göra omelett. Sluttjatat. angel
 

Comments (0)
OPTIONS