Packa, packa.. träna, träna.

May 26, 2011 @ 02:08

”Jag SKA blogga, om det så är det sista jag gör!” ..tänkte jag tidigare idag. Och se, vad gör jag nu klockan två på natten? Har nästan haft lite bloggabstinens, hehe, det har ju trots allt snart gått ett helt dygn sen sist. Oh no!
Känner mig snart som ett mjölkindränkt cornflake. Huvva. Bara två dagar kvar, bara två dagar kvar… SEN har jag minsann flyttat. Bra kvinna reder sig själv, right? Pust.
Jag som hävdar att jag inte är speciellt materialistisk, börjar så smått tvivla på mig själv när jag ser flyttkartongerna stapla upp sig en efter en. Hur i h-vete ska jag få ner allt detta TRE trappor? Det återstår att se..

Träning har det i alla fall blivit av för tredje dagen på raken. Idag var det axlar och triceps som skulle få känna att de levde.
Känns så jäkla bra på gymmet nu för tiden. Jag försöker superset:a och/eller köra till failure så ofta jag kan, för att verkligen pressa mig att göra mitt allra, allra bästa varje gång. Jag varierar övningarna mellan passen, provar andra sätt att träna samma muskel. Dvs t ex två ryggpass ser sällan likadana ut. Allt för att inte kroppen ska vänja sig. Jag är ute efter träningsvärk (något jag sällan brukade få tidigare) för då vet jag att träningen har tagit som den ska.
Det ska vara tungt, det ska vara jobbigt, det ska vara svettigt. Inget annat.
Emellanåt, nån vecka emellan, gör jag så kallade ”kontrollövningar” som jag säger, för att se hur jag utvecklas. I övrigt kör jag så hårt och tungt som jag bara kan, and I’ll tell ya… It feels goood!

~~~

”Ta i från tååårna”, som pappa Baloo sa.. Fast, då handlade det ju om att ryta såklart. wink

~~~

(Förresten! Idag provade jag göra ”shrugs” med hantlar för första gången. Kul! yes 
Hoppas det känns i axlarna imorn..!)
 

Comments (4)
Maria BoshagVet hur det Är att flytta själv.. Jag flyttade till en lgh på 3:e vån. Utan hiss och mitt förråd ligger på 4:e :-/ och det va 35 grader ute!! Men som du sa; bra kvinna reder sig själv :) Kul att det går så bra med träningen, en fråga bara.. Vad är shrugs??2011-05-26 05:54
killer killerTack, med hjälp av din kommentar så kommer jag kunna sträcka på mig extra mycket!2011-05-26 12:07
sopanbakarkakorJag förstår vad du menar, jag är bara så mån om att behålla mitt medlemskap som för tillfället är gratis och vill därför inte göra reklam för konkurrerande verksamheter. Då Gymgrossisten kan anses vara Fitnessgurus största konkurrent så känns det inte så lämpligt att göra reklam för deras varumärke. Det är skillnad att säga att man har varit i en butik och lägga ut en bild på deras logga, eftersom att loggan i sig kan anses som marknadsföring. Exemplet med Budo&Fitness känns inte relevant i sammanhanget då de säljer saker som Fitnessguru inte erbjuder, de är ju mer inriktade på utrustning. Men det är självklart upp till dig om du vill använda din blogg för att skriva om träning eller använda den som ett reklamforum. Lycka till med bloggandet!2011-05-26 12:22
sopanbakarkakorBtw antar att du inte menar att du får träningsvärk i axlarna av "shrugs", förhoppningsvis har din PT berättat för dig att shrugs i första hand stimulerar trapezius. Sekundära muskler som får arbeta är axlar, övre delen av ryggen och överarmar. http://forum.body.se/attachment.php?attachmentid=4624&stc=1&thumb=1&d=1222061171 Lycka till med tränandet!2011-05-26 12:44
OPTIONS