Nya tider!

May 29, 2011 @ 23:31

Woopiidoo!!

Flytten är över! Finally! Ååh jag är så, glad så glad!
FY FAN vad jag har slitit, släpat, burit, dragit och svettats dessa dagar och främst igår. Men nu är allt i nya lyan, inklusive kisse och yours truly. Nu är det bara min kära kombo som saknas, sen är vi fulltaliga.

Efter sista lasset igår, däckade jag två timmar och gick sedan ut för att fira med ett par vänner. And I'll tell you, DEN ölen satt som en smäck! yes Mumma.. (Ok, det blev fler än en.. men hey). ;) Den största belöningen var faktiskt den efterlängtade kalla uppfriskande ölen och de många fniss och asgarv som kvällen bjöd in till. Underbart! heart Kom inte i hem förrän vid 6-snåret imorse, hehe.

När jag sedan vaknade vid lunch, hade jag träningsvärken Urban i benen. Seriöst, mina vader. Aj. Även i höfterna vill jag tillägga. Kanske något väntat efter att ha sprungit upp o ner för tre trappor i typ fyra-fem timmar? Och snacka värk i ryggen efter burit alldeles för tunga kartonger. Ouff.. Till nästa flytt får jag väl försöka lära känna några schyssta BB:s som kan hjälpa mig. angel

Hehe, insåg just att mina senaste 3-4 inlägg varit tillägnade mina tankar och känslor om flytten. blush
MEN nu är det över! Nu ska jag sluta gnälla så förbannat och återvända till livet. Ska bli så jäkla kul att komma igång med träningen igen!! ^^ Ska bara låta kroppen återhämta sig efter denna strapats först. 

Och vet ni?? Imorgon har jag mitt allra första möte med min allra första PT! 

Gaaah! 

Har letat och letat, pratat med folk, osv innan jag fick upp ögonen för denne. Jag är ju kräsen förstår ni. Så hoppas han når upp till mina höga krav på riktigt, för såna har jag minsann.. Mohaha. Relationen ska ju förhoppningsvis bli en långvarig sådan, så då får man faktiskt ha höga krav. Så det så!
Hm.. känns nästan som en första dejt. Lite pirrigt är det faktiskt. Få träffa någon som vet vad han pysslar med och verkligen kan leda just mig, med alla mina smärtor och krämpor, på vägen mot målet. 

Känns som att det kanske kommer bli en bra sommar trots allt..

~~~

Just det, en sista sak, vill gratulera er alla som sprungit den senaste veckan: Dvs tjejerna i Lag Fitnessguru på Vårruset, Henrik på Sthlm Marathon och alla andra som kanske inte har en blogg att skriva i om sin enorma prestation men som precis gjort sitt livs grej!
Hurra för er!!!

Comments (0)
OPTIONS