Varför denna kaskad av känslor då, kan man ju undra?

Trött - Ja..skadan tar all - verkligen ALL energi. Jag bara zzzover just nu..
Glad - Inför flytten till högskolan så har jag lyckats få ett jättebra boende. Ett boende som jag både har råd med och där min katt äntligen kan få gå ut! Lycka!
Utmattad -  Det är så sjukt jäkla mycket att fixa med inför ny skola och nytt boende att jag är nära att skrika emellanåt. 
Peppad - Som belöning för att jag kom in på utbildningen så drar jag om två-tre veckor till Barcelona. Har en barndomsvän där som jag inte träffat på 12-15 år och idag pratade vi i tfn för första ggn på säkert lika länge. Galet kul ska det bli att hälsa på honom över en helg.

Såå.. ja, även om jag fortfarande inte kan träna no så har jag elden full med andra järn. Eftersom allt det här som sagt tar så mkt energi, lyssnar jag hellre på min kropp än att bränna ut den ännu en gång.
Senaste passet var i lördags, så det är väl ingen fara på taket än så länge.. egentligen. wink

Nu: Smooooothiedags! Är nog sjukligt beroende.. angel

(Hur många ggr kan en och samma person använda ordet "sjukt" egentligen? Hej ordförråd..)

Comments (1)
Trinelin TrinelinYeey du är inte den enda som ligger efter med att läsa/kommentera bloggar :D Först och främst, GRATTIS TILL ATT HA KOMMIT IN PÅ HÖGSKOLAN!!! :DDDD fan va nice! När var hur? Vad? Blir supernyfiken! Även STORT grattis till Omeletten ;)) BRA JOBBAT DÄR! Kikärtor INTE nyttiga? ALltså onyttiga kan dom väl inte vara? Däremot sa min PT att man måste räkna dom som en kolhydrat och inte direkt en proteinkälla ;) Typ som att äta potatis alltså. Om dom är rostade så kanske folk tänker sig att dom har sjukt mkt olja på sig? Jag vet då inte men onyttiga kan dom väl rakt inte vara. Ja visst är allt som hänt i Norge så hemskt! Och så Amy Winehouse på det också, vart är världen på väg :( Men du, skönt att höra att du börjar bli bättre, det är bra att du har en positiv inställning iaf och går promenader och springer lite intervaller. Bättre än att sitta i soffan och växa fast typ! Barcelona!! NICE :DDD Hehe, ja jag är nog typiskt Svensk och Lagom tror jag ;) Om jag nånsin skulle lägga 10K dollar på BLOMMOR så skulle det vara om jag typ hade oändligt mkt pengar ;) Faast, tror nog att jag ändå hellre skulle lägga dom pengarna på typ massa sprit och mat istället ;) Törs jag säga när jag fyller år ? Kommer du ringa mig om typ 40 år och sjunga för mig? ;) Den 11e Augusti smäller det! Hela 29 år blir jag! MUMS för pannkakor, du får det att låta så gott! Ska defintiivt köra på pannkakstårtan nu :D Västkusten i USA är bäst på sommaren. Maj och Juni kallas för May Grey och June Gloom just för att dom är väldigt gråa och ovanligt kalla. Men Juli och Augusti är supervarma och fina! Och mitt erbjudande står kvar, du är mycket välkommen att både sola, bada och shoppa samt bli bjuden på mat av mig ;) Fast måste även säga att det finns ingen DÅLIG månad att komma till San Diego, det är oftast jättefint, även i December. Dock badar man inte i havet då ;) Min plan är att flytta hem i slutet av nästa år :D YEY! Längtar sååå mkt! GE MIG DAIMSTRUT! MUMS :D Tycker inte alls vi har lika bra glass här: Vafan vi har ju inte ens DAJM liksom! :( Ha det bäst nu sötnos! KRAAM! 2011-07-26 06:01
OPTIONS