Frustrationer

May 27, 2011 @ 18:50

Jag är slut som artist. Sitter fortfarande kvar i gamla lägenheten, mellan en miljon kartonger och väntar på morgondagen då lasset går till nya plejset. 

Det är tungt nu måste jag erkänna, både mentalt och fysiskt. Mycket pga andra människor tyvärr. Som en person med ett ganska stort kontrollbehov, är det sjukt jobbigt att behöva förlita sig på folk man inte känner. Speciellt när de vid första intrycket verkar både slapphänta och allmänt förvirrade. Nycklar ska ges bort och få tillbaks, nån kan idag medan den andra kan imorgon. Någon ställer in, någon ångrar sig. Sen är nya stället inte ens schysst städat för det hanns inte med.
Jag själv är uppfostrad med att man lämnar en plats som man själv vill att den ska se ut när man kommer dit. Man tar sitt ansvar som medmänniska helt enkelt. Dvs i denna situation är det inte jag som ska behöva skura duschutrymmet, rensa avloppen, rengöra ugnen, putsa fönstrena osv osv i den nya lägenheten.. För det har jag redan gjort åt hon som ska flytta in här, efter mig.

Hur som helst.. Gårdagen tog ut mig totalt, idag har jag plockat lite med det sista men i övrigt haft noll energi. Dessutom väntas det ett fys-pass utan dess like imorgonbitti när jag måste släpa ner alltihop tre trappor till bilen. (As mentioned, ingen hjälp..). Det enda jag får hjälp med är själva körningen, enkom för att hon som flyttar in efter mig har bråttom.

Jag vill bara vara på plats nu. Få andas ut, bekanta mig med nya lägenheten och komma igång med träningen igen...

Var bara tvungen att skriva av mig lite..

SÖTASTE HUNDVALPEN

Comments (1)
Mafalda MafaldaJobbigt utan flytthjälp :( jag vet hur de känns o dra omkring på lådor. Jag gjorde det förra helgen och än står de kvar och jag har inte hunnit packa upp allt än. Suck! Vart flyttar du då? Hoppas du kommer trivas där!! Och hoppas det är nära till bra springställen :P2011-05-27 22:27
OPTIONS