Woopiidoo!!

Flytten är över! Finally! Ååh jag är så, glad så glad!
FY FAN vad jag har slitit, släpat, burit, dragit och svettats dessa dagar och främst igår. Men nu är allt i nya lyan, inklusive kisse och yours truly. Nu är det bara min kära kombo som saknas, sen är vi fulltaliga.

Efter sista lasset igår, däckade jag två timmar och gick sedan ut för att fira med ett par vänner. And I'll tell you, DEN ölen satt som en smäck! yes Mumma.. (Ok, det blev fler än en.. men hey). ;) Den största belöningen var faktiskt den efterlängtade kalla uppfriskande ölen och de många fniss och asgarv som kvällen bjöd in till. Underbart! heart Kom inte i hem förrän vid 6-snåret imorse, hehe.

När jag sedan vaknade vid lunch, hade jag träningsvärken Urban i benen. Seriöst, mina vader. Aj. Även i höfterna vill jag tillägga. Kanske något väntat efter att ha sprungit upp o ner för tre trappor i typ fyra-fem timmar? Och snacka värk i ryggen efter burit alldeles för tunga kartonger. Ouff.. Till nästa flytt får jag väl försöka lära känna några schyssta BB:s som kan hjälpa mig. angel

Hehe, insåg just att mina senaste 3-4 inlägg varit tillägnade mina tankar och känslor om flytten. blush
MEN nu är det över! Nu ska jag sluta gnälla så förbannat och återvända till livet. Ska bli så jäkla kul att komma igång med träningen igen!! ^^ Ska bara låta kroppen återhämta sig efter denna strapats först. 

Och vet ni?? Imorgon har jag mitt allra första möte med min allra första PT! 

Gaaah! 

Har letat och letat, pratat med folk, osv innan jag fick upp ögonen för denne. Jag är ju kräsen förstår ni. Så hoppas han når upp till mina höga krav på riktigt, för såna har jag minsann.. Mohaha. Relationen ska ju förhoppningsvis bli en långvarig sådan, så då får man faktiskt ha höga krav. Så det så!
Hm.. känns nästan som en första dejt. Lite pirrigt är det faktiskt. Få träffa någon som vet vad han pysslar med och verkligen kan leda just mig, med alla mina smärtor och krämpor, på vägen mot målet. 

Känns som att det kanske kommer bli en bra sommar trots allt..

~~~

Just det, en sista sak, vill gratulera er alla som sprungit den senaste veckan: Dvs tjejerna i Lag Fitnessguru på Vårruset, Henrik på Sthlm Marathon och alla andra som kanske inte har en blogg att skriva i om sin enorma prestation men som precis gjort sitt livs grej!
Hurra för er!!!

Comments (0)

Jag är slut som artist. Sitter fortfarande kvar i gamla lägenheten, mellan en miljon kartonger och väntar på morgondagen då lasset går till nya plejset. 

Det är tungt nu måste jag erkänna, både mentalt och fysiskt. Mycket pga andra människor tyvärr. Som en person med ett ganska stort kontrollbehov, är det sjukt jobbigt att behöva förlita sig på folk man inte känner. Speciellt när de vid första intrycket verkar både slapphänta och allmänt förvirrade. Nycklar ska ges bort och få tillbaks, nån kan idag medan den andra kan imorgon. Någon ställer in, någon ångrar sig. Sen är nya stället inte ens schysst städat för det hanns inte med.
Jag själv är uppfostrad med att man lämnar en plats som man själv vill att den ska se ut när man kommer dit. Man tar sitt ansvar som medmänniska helt enkelt. Dvs i denna situation är det inte jag som ska behöva skura duschutrymmet, rensa avloppen, rengöra ugnen, putsa fönstrena osv osv i den nya lägenheten.. För det har jag redan gjort åt hon som ska flytta in här, efter mig.

Hur som helst.. Gårdagen tog ut mig totalt, idag har jag plockat lite med det sista men i övrigt haft noll energi. Dessutom väntas det ett fys-pass utan dess like imorgonbitti när jag måste släpa ner alltihop tre trappor till bilen. (As mentioned, ingen hjälp..). Det enda jag får hjälp med är själva körningen, enkom för att hon som flyttar in efter mig har bråttom.

Jag vill bara vara på plats nu. Få andas ut, bekanta mig med nya lägenheten och komma igång med träningen igen...

Var bara tvungen att skriva av mig lite..

SÖTASTE HUNDVALPEN

Comments (1)
Mafalda MafaldaJobbigt utan flytthjälp :( jag vet hur de känns o dra omkring på lådor. Jag gjorde det förra helgen och än står de kvar och jag har inte hunnit packa upp allt än. Suck! Vart flyttar du då? Hoppas du kommer trivas där!! Och hoppas det är nära till bra springställen :P2011-05-27 22:27

Pust, stön och stånk..!
Och inte av den goda sorten. (Alltså i gymmet, vad trodde ni?) wink Har kommit halvvägs på min "Att göra inför flytt"-lista. Känns som att allt spring i trapporna får bli dagens cardioträning, hehe. Det är ändå tre trappor, fyra om man räknar ner till förrådet också. Ett fasligt rännande med kartonger, tvätt, möbler och fan och hans moster.. 

Flyttstäda är ju annan kul grej.. inte. Putsa fönster, skura duschutrymme, rengöra ugnen och damma på alla ställen som gud glömde. Typ.

Dagens lunch var mums iallafall. Tacos!
Och.. för den som undrar så NEJ, jag kunde inte få ihop den speciellt snyggt utan att det drällde. Men jag kan väl sällan vara den enda som missberäknar fyllningen vs. tortillabrödets omfång? angel

Comments (3)
Elin -Träningstokighahah! jag tror att det är någon sort lag att överskatta tortillabrödets storlek ;) Murphys lag kanske? ;)2011-05-26 15:20
Maria BoshagHaha.. Lider med dig :) men du får säkert starka ben av allt det där springandet och flåsandet!! Fick höra att jag inte ler, så jag fick ju kittla mig själv tills jag lyckades med att ta en bild med smajl på :) Nästa gång kan du väl skicka ner lite tacos till skånelandet?! Blev sjukt sugen på det nu ju :D2011-05-26 16:15
Vägen tillbaka!Leva med smärta är ingen hit, men du får tänka som jag.. Det är meningen att vi som fått våra största törnar i livet - för det finns någon baktanke - för det är sådana människor som oss som kan klara det. Tack för uppmuntran, den var välbehövlig :) Och jag får alltid fel mått på mina tortillabröd, tror faktiskt dem krymper..2011-05-26 22:44

”Jag SKA blogga, om det så är det sista jag gör!” ..tänkte jag tidigare idag. Och se, vad gör jag nu klockan två på natten? Har nästan haft lite bloggabstinens, hehe, det har ju trots allt snart gått ett helt dygn sen sist. Oh no!
Känner mig snart som ett mjölkindränkt cornflake. Huvva. Bara två dagar kvar, bara två dagar kvar… SEN har jag minsann flyttat. Bra kvinna reder sig själv, right? Pust.
Jag som hävdar att jag inte är speciellt materialistisk, börjar så smått tvivla på mig själv när jag ser flyttkartongerna stapla upp sig en efter en. Hur i h-vete ska jag få ner allt detta TRE trappor? Det återstår att se..

Träning har det i alla fall blivit av för tredje dagen på raken. Idag var det axlar och triceps som skulle få känna att de levde.
Känns så jäkla bra på gymmet nu för tiden. Jag försöker superset:a och/eller köra till failure så ofta jag kan, för att verkligen pressa mig att göra mitt allra, allra bästa varje gång. Jag varierar övningarna mellan passen, provar andra sätt att träna samma muskel. Dvs t ex två ryggpass ser sällan likadana ut. Allt för att inte kroppen ska vänja sig. Jag är ute efter träningsvärk (något jag sällan brukade få tidigare) för då vet jag att träningen har tagit som den ska.
Det ska vara tungt, det ska vara jobbigt, det ska vara svettigt. Inget annat.
Emellanåt, nån vecka emellan, gör jag så kallade ”kontrollövningar” som jag säger, för att se hur jag utvecklas. I övrigt kör jag så hårt och tungt som jag bara kan, and I’ll tell ya… It feels goood!

~~~

”Ta i från tååårna”, som pappa Baloo sa.. Fast, då handlade det ju om att ryta såklart. wink

~~~

(Förresten! Idag provade jag göra ”shrugs” med hantlar för första gången. Kul! yes 
Hoppas det känns i axlarna imorn..!)
 

Comments (4)
Maria BoshagVet hur det Är att flytta själv.. Jag flyttade till en lgh på 3:e vån. Utan hiss och mitt förråd ligger på 4:e :-/ och det va 35 grader ute!! Men som du sa; bra kvinna reder sig själv :) Kul att det går så bra med träningen, en fråga bara.. Vad är shrugs??2011-05-26 05:54
killer killerTack, med hjälp av din kommentar så kommer jag kunna sträcka på mig extra mycket!2011-05-26 12:07
sopanbakarkakorJag förstår vad du menar, jag är bara så mån om att behålla mitt medlemskap som för tillfället är gratis och vill därför inte göra reklam för konkurrerande verksamheter. Då Gymgrossisten kan anses vara Fitnessgurus största konkurrent så känns det inte så lämpligt att göra reklam för deras varumärke. Det är skillnad att säga att man har varit i en butik och lägga ut en bild på deras logga, eftersom att loggan i sig kan anses som marknadsföring. Exemplet med Budo&Fitness känns inte relevant i sammanhanget då de säljer saker som Fitnessguru inte erbjuder, de är ju mer inriktade på utrustning. Men det är självklart upp till dig om du vill använda din blogg för att skriva om träning eller använda den som ett reklamforum. Lycka till med bloggandet!2011-05-26 12:22
sopanbakarkakorBtw antar att du inte menar att du får träningsvärk i axlarna av "shrugs", förhoppningsvis har din PT berättat för dig att shrugs i första hand stimulerar trapezius. Sekundära muskler som får arbeta är axlar, övre delen av ryggen och överarmar. http://forum.body.se/attachment.php?attachmentid=4624&stc=1&thumb=1&d=1222061171 Lycka till med tränandet!2011-05-26 12:44
0 av 1
OPTIONS